Postup:

Zalejeme si kávu, či už instantnú, alebo zrnkovú. Samozrejme ak zrnkovú, tak kávu precedíme. Puding si pripravíme podľa návodu s pridaním cukru a mlieka. Puding necháme trochu vychladnúť a primiešame maslo. Smotanu na šľahanie vymiešame na tuhú penu.

Piškóty ponamáčame vo vychladnutej káve a časť z nich navrstvíme na spodok formy. Na piškóty navrstvíme náš čokoládový krém a naň vrstvu šľahačky.

Znovu položíme vrstvu piškót a celkový proces opakujeme, kým sa nám neminú prísady s tým, že poslednú vrstvu by mala tvoriť šľahačka.

Posypeme kakaovým práškom a necháme stuhnúť v chladničke na 2-3 hodiny, ale najlepšie na celú noc. Dobrú chuť.

Ak sa Vám tento článok páči, môžete ho komentovať, diskutovať a budeme radi, ak ho budete zdieľať pre svojich známych. Robíme to s ochotou hlavne pre vás, našich fanúšikov. Nezabudnite nás podporiť kliknutím na LIKE 🙂